west

Εργαζόμαστε με αφοσίωση και ομαδικότητα και τηρούμε τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες μας, ώστε να παράγουμε με συνέπεια αποτελέσματα υψηλής αξίας. Επιδιώκουμε να αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες και να βελτιώνουμε τη δουλειά μας.

Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με υπευθυνότητα, από την πιο απαιτητική μέχρι την πιο απλή. Δουλεύουμε κάθε project με ενθουσιασμό και δέσμευση, κατανοώντας τους ευρύτερους στόχους των πελατών μας και τις ανάγκες τους κατά τη συνεργασία μας.

Απαντάμε με ταχύτητα και αμεσότητα στα αιτήματα των πελατών μας, διατηρούμε συνεχή επικοινωνία για την εξέλιξη των εργασιών και ολοκληρώνουμε κάθε project στις προθεσμίες που έχουμε συμφωνήσει.

Διαθέτουμε έμπειρα στελέχη σε κάθε τομέα, καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία και συνέργειες με εξειδικευμένους φορείς. Οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες μας πιστοποιούν την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

Στη West ΑΕ δραστηριοποιούμαστε στο χώρο παροχής υπηρεσιών Πωλήσεων & Μάρκετινγκ. Λειτουργούμε από το 1994 και συνεργαζόμαστε τόσο με πολυεθνικές όσο και με ελληνικές εταιρείες, με έμφαση στους τομείς των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων. Παρέχουμε υπηρεσίες έρευνας αγοράς και marketing consulting, merchandising και προώθησης στα σημεία πώλησης, experiential marketing και digital marketing.

Προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και διαθέτουμε γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

 

Scroll to Top