Εσύ παίρνεις μέρος σε έρευνες αγοραστικής
συμπεριφοράς και δοκιμές προϊόντων.
Εμείς σε επιβραβεύουμε για τη συμμετοχή σου!

Τι είναι το

Μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχεις ενεργά στη δημιουργία αγαπημένων προϊόντων!

Το brands.gr αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Γιατί σου προσφέρει την ικανοποίηση της συμμετοχής στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και της συμμετοχής στην ανανέωση προϊόντων που βρίσκονται ήδη στο ράφι. Είναι τα προϊόντα που θα απολαμβάνεις κι εσύ περισσότερο, όποτε τα επιλέγεις στις αγορές σου. Σε πολλές περιπτώσεις θέλουμε τη γνώμη σου, αφού τα χρησιμοποιήσεις. Τότε η χαρά της συμμετοχής συνδυάζεται με την προσμονή του unboxing και της δοκιμής. Και όχι μόνο! Όταν είσαι μέλος του brands.gr έχεις πολλές ευκαιρίες για επιβράβευση.

Για να γίνεις μέλος του brands.gr κάνεις εγγραφή και κερδίζεις τους πρώτους σου πόντους, ενώ έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις στην πλατφόρμα φίλους σου και να κερδίσεις περισσότερους.

Όταν τα προϊόντα προς αξιολόγηση ταιριάζουν στο προφίλ σου, λαμβάνεις ένα ερωτηματολόγιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν η έρευνα περιλαμβάνει δοκιμή προϊόντος, λαμβάνεις στο σπίτι σου ένα πακέτο χωρίς χρέωση. Σε κάθε έρευνα που συμμετέχεις, κερδίζεις πόντους και όταν συμπληρώσεις τον προβλεπόμενο αριθμό, κερδίζεις μια δωροεπιταγή για είδη σούπερ μάρκετ.

Είναι κάτι περισσότερο από

δοκιμή προϊόντων

Μπορείτε ταυτόχρονα να κάνετε

δειγματοληψία & αξιολόγηση

προϊόντων, υπηρεσιών ή περιεχομένου.

Scroll to Top